А ако се смени само маншона, има ли шансове да се оправи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеСупер...точно такъв звук издава. Да продават ли се отделно шарнири или цял долен носач се взима?
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз също съм с рециклирани носачи,ама човека пита дали се сменя шарнира,или цял носач,оттам ако има желание,може да направи всичко .Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеА ако се смени само маншона, има ли шансове да се оправи?sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
За колегата с аларм надписа-мой колега с Крома имаше същия проблем и направи следното-дава се контакт,натиска всеки от ел.прозорците да се свалят до долу без да се пуска бутона,задържа се 4-5 секунди и тогава се отпуска и се натиска за вдигане,и така всеки ел.прозорец по-отделно и след това се изключва контакта,дава се отново и всичко би трябвало да е наред.Alfa 166 2.0 TS 04/2001 EX,Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01/2000 105 PS +REMAP Ex;ALFA 155 1.7 TS 06/1995 EX
Comment
-
Първоначално публикувано от KRASIDOB Покажи съобщениеЗа колегата с аларм надписа-мой колега с Крома имаше същия проблем и направи следното-дава се контакт,натиска всеки от ел.прозорците да се свалят до долу без да се пуска бутона,задържа се 4-5 секунди и тогава се отпуска и се натиска за вдигане,и така всеки ел.прозорец по-отделно и след това се изключва контакта,дава се отново и всичко би трябвало да е наред.
---------- Post added at 15:05 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Първоначално публикувано от ishristov Покажи съобщениеКолеги, от 2 дни на дисплея на радиото пише само "Alarm" и не мога да го махна. Съответно не мога нито да сменям станции, нито да сменям радио/CD, нито да правя каквото и да е друго с копчетата освен увеличаване и намаляване на звука. Идеи?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Що не пробваш са откачиш акумулатора за няколко митути? Налучквам просто, ама може да се рестартира системата....Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Здравейте момчета.
Изглежда имам проблем с микрофона на Blue & Me - не ме чуват добре, когато говоря.
Търсих инфо из Нета, но нищо полезно не откривам. Ако има някой, който е решавал проблема нека сподели.
При всички случаи ще сваля плафона на тавана, където е микрофона за инспекция и евентуално заменянето му за автърмаркет такъв. Има ли тънкости свалянето на плафона или са елементарни щтипки, които да атакувам с отверки2,2 jts
Comment
-
Плафона реално се държи от метални пластини, но те се намират от лявата и дясната страна, а не отпред както на повечето коли, на които съм свалял.
Вземаш тунка отверка и почваш да ръчкаш от едната страна, на около един пръст от началото, като напъваш надолу. Малко е неприятно първия път. Като се откопчее прената платина, се местиш назад, докато откопчееш и задната. Едната страна като е свободна, после е лесно. Не се предава лесно пущината, поне при мене беше така. Аз го свалях защото имах някакво прискърцване, което излекувах с натягане на пластините.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
Comment